Δράση στο 15ο δημοτικό από το “Γήπεδο Ζωής” (3-12-2022)

Δράση στο 15ο δημοτικό από το “Γήπεδο Ζωής” (3-12-2022)

Το “Γήπεδο Ζωής“, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε μέσα από το όραμα του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Προέδρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Ανδρέα Δρακόπουλου, με σκοπό να προσφέρουν ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά και τους νέους να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους και να χτίσουν έναν δυνατό χαρακτήρα, εφόδιο για το μέλλον τους.
Oι πρώτες δύο εκδηλώσεις τους πραγματοποιήθηκαν στο 12ο και 17ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, το Πέτρινο, στην Πέτρου Ράλλη, στο οποίο φοίτησε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:00 π.μ.,  οργανώνεται δράση στο όμορό μας σχολείο, το 15ο Δημοτικό Νίκαιας  για τα παιδιά της Α’, Β’ & Γ’ Δημοτικού. Τη μέρα αυτή τα παιδιά που θα δηλώσουν θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν για τέσσερις ώρες σε αθλητικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα.
Η  εκδήλωση έχει περιορισμό συμμετοχής 120 παιδιών. Παράλληλα, στις δράσεις λαμβάνουν υπόψιν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Για τη συμμετοχή των παιδιών, χρειάζεται να συμπληρώσετε μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Μπορείτε να τη συμπληρώσετε πατώντας ΕΔΩ.
Για να πληροφορηθείτε περισσότερα σχετικά με το “Γήπεδο Ζωής” και τις δράσεις τους πατήστε ΕΔΩ.